Selecteer een pagina

Bij DB Machinebouw kunnen wij u helpen met onze verschillende diensten.

Uitdenken

Engineering

Realisatie

Service

Uitdenken

Bij DB Machinebouw horen we graag uw wensen aan. Samen gaan we om de tafel zitten om uw behoeftes in kaart te brengen. Tijdens deze fase maken we verschillende schetsen en diverse ideeën ontstaan. Potentiële uitwerkingen met elkaar vergelijken en vervolgens gaan we de beste optie uitwerken. Door onze ervaring kunnen we voor al uw problemen een passende oplossing bedenken.

Voor een aantal elementen is een testopstelling essentieel. De juiste uitvoering in uw nieuwe machine is dus gegarandeerd. Door verschillende componenten met elkaar te combineren kunnen we een uitgewerkte machine ontwikkelen. Deze informatie passen we toe in de engineeringsfase.

Engineering

Tijdens de engineering fase gaan we de stap zetten van een schets naar een concreet ontwerp. Tussentijds overleg met de klant vindt plaats om de verschillende opties te bespreken. De eerste opbouw is het framewerk van de machine in het 3D-model zodat, de machine al meer tot leven komt.

Alle standaard componenten worden volledig in 3D geassembleerd. De maatwerk onderdelen worden hierop ingemeten. Door het framewerk en de verschillende aandrijftechnieken in te tekenen krijgt het idee al een concreet ontwerp. Dit concreet ontwerp gaat naar volgende fase, namelijk de realisatie.

Realisatie

In onze werkplaats van maar liefst 400 vierkante meter oppervlakte maken wij van uw ideeën realiteit! Op onze locatie in Pijnacker hebben we een grote staalvoorraad en diverse machinecomponenten liggen. Verschillende metaalbewerkingsmachines staan klaar, om allerlei bewerkingen uit te voeren, waaronder ook een CNC freesbank.

Een compleet op maat gemaakte machine vanuit onze machinefabriek in Pijnacker is het resultaat!

Service

Machines moeten blijven draaien. Storingen zo snel mogelijk verhelpen staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben een ruime voorraad in reserve onderdelen om snel uw storingen te verhelpen of om direct onderhoud te kunnen plegen.

Ook kunnen wij uw machines compleet reviseren. Het upgraden van pneumatiek, de aandrijving, mechanische componenten en complete elektrische systemen inclusief aansturing zijn enkele voorbeelden waarmee wij u kunnen helpen. Bestaande machines aanpassen of uitbreiden behoord ook tot de mogelijkheden.